Antipasti / Tapas

Het is geen hype meer maar een verplicht assortiment waar wij u van dienst kunnen zijn.
Van de consumenten: Pere Olive, Matiss, de grootverpakkingen van Kühlmann ‘Select Vario’ en ‘Anti Pasti’, het gehele assortiment van Enrico en niet te vergeten het assortiment wat wij leveren van Caula en Marcan uit Spanje.


Assortiment Enrico

Castellino is een familiebedrijf, waarmee Enrico al meer dan 20 jaar zaken doet. Castellino is een begrip in de handel, vanwege de jarenlange continue hoge kwaliteit. Castellino heeft een gevestigde positie bij de speciaalzaken. De juiste timing van oogst voor zorgt voor een GOEDE RIJPING, veel smaak en voldoende stevigheid. De olijven worden ZORGVULDIG GEWASSEN zodat het zoutgehalte minder hoog is dan die van veel andere olijven. Deze AUTHENTIEKE producten worden geproduceerd in Italië met de gangbare kruiden en olie. Zij zijn VERNIEUWD door de introductie van de PURO E BRAVO range die staat voor puur, eerlijk en authenticiteit met zo min mogelijk additieven. De Leccino olijven zijn niet geverfd, maar natuurlijk gerijpt (REDUCTIE E-NUMMERS). In de state-of-the-art productielocatie worden de olijven en diverse marinades met de uiterste zorg en finesse ontwikkeld. Veel deskundigheid en ervaring.

Meer informatie op: www.olijven.nu/onderscheidend-assortiment/enrico


Asfeer_gemengde_olijven_met_zachte_kaasssortiment King Cuisine

Tapas of antipasti zijn kleine borrelhapjes die hun herkomst vinden in landen als Spanje, Italie, Frankrijk, Griekenland en het Midden Oosten. Deze hapjes zijn er in vele soorten en bereid uit allerlei verschillende ingrediënten. Verwen jezelf en je vrienden eens met enkele bestsellers uit ons assortiment, zoals zoete peper gevuld met roomkaas, pittige gamba’s, dadels gevuld met geitenkaas of summerkiss tomatoes. Echt heerlijk.

Meer informatie op: www.olijven.nu/onderscheidend-assortiment/king-cuisine


Assortiment Kühlmannkuhlmanntapas

  • Eigen productie van een breed assortiment van verse antipasti producten
  • Verschillende finishings en ingrediënten
  • We maken zelf, individueel op de vruchten afgestemde vullingen en marinades
  • Verschillende combinatie‘s zijn mogelijk – mono-verpakkingen tot meerkamer verpakkingen behoren tot de mogelijkheden
  • De meeste Antipasti soorten worden met een marinade verfijnd, zonder toevoeging van extra olie.

Meer informatie op: www.olijven.nu/onderscheidend-assortiment/kuhlmann


Assortiment Père Olive

Père Olive biedt zijn klanten een groot gamma niet-gepasteuriseerde en niet-gesteriliseerde tafelolijven aan. Dankzij de unieke productiemethode behouden de olijven hun verse smaak en hun knapperige vleestextuur.

Naast 114 bereidingen waaronder bioproducten, biedt Père Olive ook verschillende verpakkingen voor de distributieketens aan. Père Olive biedt ook bijproducten van olijven en gedroogde tomaten (Tapenades en Tomanade) en een brede waaier aan mediterrane producten zoals gedroogde tomaten, piment, look, kappertjes, lupinen, banderilla’s en capron-aardbeien aan.

Meer informatie op: www.olijven.nu/onderscheidend-assortiment/pere-olive