Aardappels

6454680 Gemakkelijk, vers en veel keus. Dat zijn de drie redenen waarom onze Foodservice-klanten kiezen voor Peka. Onze aardappelen en aardappelspecialiteiten zijn koelvers, waardoor de smaak van aardappelen optimaal behouden blijft. Toch zijn de producten lang houdbaar: vijf weken in een gesloten verpakking en drie dagen na opening.

Peka Kroef legt zich uitsluitend toe op de productie van koelverse aardappelproducten en is daarin marktleider in Nederland. Wij kennen de keten waarin en waarvoor wij werken zoals de teler zijn aardappelveld kent.

6454930Freshline
Onder de naam Peka Freshline brengen wij een brede keuze aan voorgekookte aardappelen en aardappelspecialiteiten op de markt speciaal voor de horeca, catering, de AGF handel en grootkeukens. Peka Freshline is het resultaat van jarenlange ervaring in combinatie met de meest geavanceerde productietechnieken. Wij leveren krieltjes, mini-krieltjes, gratins, schijfjes, blokjes, golfjes, puree, maar ook Rösti-rolls en Provençaals gekruide krieltjes. Al onze Freshline-producten zijn voorgegaard, vrij van conserveringsmiddelen en geschikt voor bijna alle bereidingsmethodes: bakken in pan of braadslee, stomen of garen in de oven. De aardappelen blijven mooi heel en behouden hun beet.

6454700Blanchies
De naam Blanchies zegt het al: deze aardappelen worden geblancheerd. Ze worden kort gekookt om vervolgens teruggekoeld te worden om het kookproces te onderbreken. Hierdoor behoudt de aardappel het maximum aan kleur, smaak en voedingsstoffen en is bovendien iets langer houdbaar.

Ons assortiment omvat onder andere krieltjes, schijfjes en blokjes. Door de neutrale bereidingswijze zijn ze bij uitstek geschikt als basis voor verdere bewerking of als smakelijk onderdeel van een gevarieerde maaltijd.

6454945Original
Peka Original: de standaard voor als je het hebt over lekkere en gezonde aardappelen. Dit zijn aardappelen op hun puurst. Geen toevoegingen, geen zout, maar gewoon eerlijk en naturel. Hiermee kan een kok alle kanten op. Saus erbij, wat peper, wat zout, misschien een delicaat kruid als peterselie of dille… Uitermate geschikt voor institutionele catering.

Het assortiment omvat een aantal variaties van gesneden en gepureerde aardappelen. Al deze producten zijn lang houdbaar door de vacuümverpakking waarin de aardappelen worden geleverd.

Voor meer informatie: www.pekakroef.com