Frisdrank, sappen en water

Smoothies van Oranka


Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen & smoothies in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

 

Schulp sappen

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard.

34-ASSORTIMENT-AMBACHTELIJKDe liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.

Sinds het jaar 2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Op de locatie waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers, worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulp sappen.

Inmiddels is het ‘gezonde genieten’ van de Schulp vruchtensappen ook mogelijk in biologische smaakvarianten. Daarnaast in verschillende inhoudsmaten, zoals 0,75 literfles, 0,2 literfles, maar ook in de handige Schulp SapTap (grootverpakking 5 liter).

Water van Gaudianello

gaudianelloDe bronnen van Monticchio, waar het Gaudianello-water vandaan komt, bevinden zich in het rotsachtige gebied rondom de vulkaan Vultur, in de regio Basilicata. Door de vruchtbare vulkanische grond en de bijzondere omstandigheden waarin de bronnen zich bevinden, is het water van Gaudianello buitengewoon uniek en puur. Door de rijke omgeving waar de bronnen van Monticchio zich bevinden, is het water goed voor de gezondheid van jong en oud. Doordat er weinig nitraat in zit en het voedzame elementen bevat, is het goed voor de algehele gezondheid. In ons assortiment vindt u water van Gaudianello, dat wordt aangeboden in de volgende soorten: Acqua Leggera 33 cl. en 75 cl.Acqua Leggera is plat water, zonder enige vorm van gas hierin. Hierdoor is het zacht van smaak en geschikt voor ieder. Acqua Effervescente Naturale (licht bruisend) 33 cl. en 75 cl.Het acqua effervescente naturale is heel licht bruisend. Doordat dit water niet bewerkt wordt, is het uniek van smaak. Precies zoals het uit de bron komt. Acqua Frizzante (bruisend water) 33 cl. en 75 cl. Aan dit water is een kunstmatig gas toegevoegd, waardoor het een bruisend water wordt. Hierdoor krijgt het een bijzondere smaak.

Fris- en sportdranken

Ook hebben wij voor u een compleet assortiment frisdrank zoals Coca Cola en Fanta in zowel fles als blik. Verder zijn sportdrankjes als AA drink en Aquarius bij ons op voorraad.