Kaas

kaasVergeer Kaas

Vergeer Kaas, onderscheidende kwaliteit in kaas, verpakking en assortiment.
Vergeer Kaas is een familiebedrijf dat gedurende meerdere generaties veel ervaring heeft gekregen op het gebied van het oerhollandse product kaas.

Wij verkopen van Vergeer Kaas: gesneden kaas, stukken, geraspte kaas, hotelblokken en verschillende kaasporties en kaassnacks. Daarnaast ook de soorten: Old Holland, Pronto, Gouwenaar Light, Halvetta en Twenny.

Kijk voor het totale assortiment op www.vergeerkaas.nl


tebbenkaasTebben Kaas

TEBBEN is producent van vers geraspte kaas in diverse vormen en maten. Ons assortiment bestaat uit binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten. Deze importeren wij rechtstreeks van de fabriek. U kunt bij ons terecht voor geraspte kaas, saladeblokjes, kaasstiften en geschaafde kaas.

Buffelmozzarella

Medio 2013 ontstond het idee om in Venlo op ambachtelijke wijze buffelmozzarella te produceren. TEBBEN levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit en daarvoor zijn de juiste machines nodig. Wij lieten daarom originele Italiaanse machines installeren en na maanden van testen, zijn we begin januari 2014 gaan proefdraaien. Het maken van ambachtelijke buffelmozzarella lijkt in eerste instantie gemakkelijk, maar blijkt een bijzonder ingewikkeld proces te zijn. Vakmanschap en hulp van derde was nodig om dit proces tot een succes te kunnen maken.

Kijk voor het totale assortiment op www.tebbenkaas.nl