Traiteur / Dagverse maaltijden

De Kroes

Onze grootste partner hiervan is De Kroes uit Almere, hieronder de unieke punten van dit bedrijf.

Een andere duidelijke trend betreft het reduceren van kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen. Zij maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingredienten. Bij de ontwikkeling of doorontwikkelingen van nieuwe producten is dit een vast uitgangspunt. Zij gaan hiermee terug naar de basis van de smaak.

traiteur1In navolging op het uitsluiten van kunstmatige geur-kleur- smaakstoffen in onze recepturen, hebben Zij in onze recepturen het zout vervangen voor zeezout. Dit zeezout heeft een natuurlijk verlaagd natriumgehalte. Het verlagen van het natriumgehalte – mét behoud van smaak – is belangrijk. Het natrium percentage van dit natuurlijk gewonnen zeezout is zelfs 35% van gewoon zout!

Zij geven de afzonderlijke grondstoffen in elk gerecht de optimale bereiding. De maaltijden behouden hierdoor maximaal hun natuurlijke eigenschappen, zoals geur, kleur, smaak, structuur en voedingswaarden. Daarnaast ligt de focus op actuele ontwikkelingen, zoals zout en suikerreductie.

Zij combineren het gebruik van moderne productietechnieken, met het dagelijkse bereiden van kwalitatief hoogwaardige, eerlijke en gezonde producten zodat zij geen gebruik hoeven maken van houdbaarheidsverlengende technieken. Ondanks de schaalgrootte en de efficiënte productie-, en bedrijfsprocessen blijven zij een ambachtelijke keuken.

Het bedrijf is IFS higher level gecertificeerd, en voldoet daarmee ook aan de hoogste kwaliteitsnormen met betrekking tot voedselveiligheid. Daarnaast hebben zij een EEG- en Skal erkenning. Kortom puur klaar voor de toekomst!


Bonfait

Onze andere aanbieder is Bonfait uit Denekamp.

Bonfait heeft zich toegelegd op de productie en verkoop van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten, (pasta)salades, soepen, en sauzen. Met meer dan 25 jaar verservaring, durven zij te stellen dat de wensen en behoeften van hun/onze klanten goed te kennen.

traiteur2Eersteklas kwaliteit

Zij beschikken over moderne productiefaciliteiten waar alles gericht is op het produceren van eersteklas kwaliteit. De medewerkers gaan alleen voor het beste. Dankzij de nauwe samenwerking met ons geven zij ons het goede gevoel voor trends, en lukt bovendien elke keer weer met ontzettend lekkere en verrassende producten te komen.

Betrouwbaar en innovatief

Bonfait is een betrouwbare en innovatieve partner: zij maken waar wat ze beloven. zij zorgen voor producten waarmee u zich telkens weer onderscheidt.


Peka

Om u eigen productie van maaltijden te completeren is er ook een breed scala van Peka aardappels

Koelverse aardappel producten

De Hansa staat aan de basis van de koelverse aardappelspecialiteiten van Peka Kroef. De aardappelen worden na het rooien verwerkt tot halffabricaten. Dankzij de intensieve samenwerking met de telers kan Peka Kroef, in tegenstelling tot andere aardappelproducenten, het hele jaar door over de Hansa beschikken. De constante kwaliteit van ons product is daarmee gegarandeerd.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

De eisen aan voedsel kunnen niet streng genoeg zijn om de gezondheid van de mensen die onze producten eten te bewaken. Peka Kroef vindt het vanzelfsprekend dat het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Al hun bedrijfsprocessen zijn volledig gecertificeerd. Dit betekent, onder andere, dat er continu controle van de productkwaliteit en de processen plaatsvindt. De medewerkers zijn zonder uitzondering gekwalificeerd op het gebied van productveiligheid en kwaliteit. Met trots kunnen ze zeggen dat de medewerkers op het punt van productkennis, kennis van hygiënewetgeving en logistiek, de visitekaartjes van de onderneming zijn.

traiteur4 traiteur5 traiteur6