Doelgroep

Slagerijen / Keurslagerijen

Met onze ruime ervaring en knowhow van slagerijen zijn wij onze slager-relaties graag van dienst.
Of het nu advies voor het inrichten van toonbanken is of het adviseren van de verswaren welke gebruikt gaan worden Deelen Verswaren. Tevens weten wij altijd een leuke thema actie voor de slager op touw te zetten. Met deze thema acties verrast de slager zijn consument keer op keer.

Supermarkten

Deelen Verswaren levert aan diverse supermarkt ketens maar ook de buurtsupers worden niet vergeten. Vaak kunnen wij leuke en originele producten leveren waarmee supermarkten zich kunnen onderscheiden van hun collega supermarkten.

“Out of Home”

Deelen Verswaren levert aan grote “Out of Home” instellingen. Precies op maat gemaakte menu’s voor grote aantallen eters geen probleem Deelen Verswaren regelt het allemaal.
Aangepaste maaltijden voor sporters en aanwezig publiek bij sportevenementen ook hierin hebben wij al jaren ruime ervaring.

AGF speciaal zaken

Van huis uit is Deelen Verswaren de leverancier voor AGF speciaalzaken. De tijd dat AGF speciaalzaken alleen aardappelen, groente en fruit leverden is verleden tijd.
De huidige AGF speciaalzaak onderscheidt zich door bijvoorbeeld verse complete maaltijden te leveren. De snelle hap blijft hierdoor wel een snelle hap maar is toch gezond.

Visspeciaal zaken

Visspeciaalzaken leveren tegenwoordig veel meer dan vis alleen. Deelen Verswaren is hierop ingesprongen en voorzien de visspeciaalzaken van allerlei versproducten. Of het nu maaltijden zijn of quiches Deelen Verswaren levert het allemaal. Vaak is ook de Ravigottesaus en Cocktailsaus van Deelen Verswaren afkomstig.

Poelier speciaalzaken

Deelen Verswaren levert aan de poelier speciaalzaken diverse kipproducten en maaltijden.
Vaak worden leuke thema acties gemaakt voor poelierspeciaalzaken of het nu winkels zijn of marktpoelieren Deelen levert ze allemaal.

Sportkantines

Speciaal voor de sportkantines hebben wij een gescreend assortiment, wat bestaat uit een compleet programma met producten.