Aardappels: power to the pieper

De aardappel is het bekendste ingrediënt in de traditionele Hollandse pot. Uiteraard zijn er meer bereidingswijzen dan alleen in een Hollandse pot. Daarom hebben wij een uitgebreide keuze in aardappelproducten.

aardappelgratin

Verse puree
Verse ingrediënten liggen aan de basis van onze heerlijke purees, afgewerkt met fijne kruiden, hoeveboter, peper en zeezout. Of je nu een gerecht met vlees bereidt of met vis, met de onze purees tover je steeds in geen tijd een heerlijk maaltijd op tafel.Alle purees worden gepasteuriseerd in de verpakking zodat ze gegarandeerd vers blijven gedurende 21 dagen, zonder toevoeging van hulpstoffen.

Voorgekookte of geblancheerde aardappelen
We hebben een brede keuze aan voorgekookte en geblancheerde aardappelen en aardappelspecialiteiten op de markt speciaal voor de horeca, catering, de AGF handel en grootkeukens. Wij leveren krieltjes, mini-krieltjes, gratins, schijfjes, blokjes, golfjes, puree, maar ook Rösti-rolls en Provençaals gekruide krieltjes. Al deze zijn voorgegaard, vrij van conserveringsmiddelen en geschikt voor bijna alle bereidingsmethodes: bakken in pan of braadslee, stomen of garen in de oven. De aardappelen blijven mooi heel en behouden hun beet.

Gratins
Diverse gratins van klassiek tot seizoensgebonden zijn ideaal om te gebruiken in een eigen ovenschotel. Met enkele toevoegingen kunt u een geheel eigen ovenschotel maken.

Specialiteiten
Aardappels die net even anders zijn! Door toevoegingen van verschillende oliën en kruiden is er genoeg keuze in net even een andere aardappel of partje.