Kaas

Vergeer Kaas

Vergeer Holland is een toonaangevend en klantgericht familiebedrijf dat door haar flexibele, dynamische karakter en gericht op continue verbetering, alle marktsegmenten op een maatschappelijk verantwoorde wijze van kwalitatief hoogwaardige producten voorziet. Ze garanderen flexibiliteit en snelheid aan al onze klanten. Of het nu gaat om het rijpen, versnijden of verpakken: Familie Vergeer maakt gewone kaas weer bijzonder.

Wij verkopen van Vergeer Kaas een ruim assortiment.

Tebben Kaas
Tebben is producent van vers geraspte kaas in diverse vormen en maten. Het assortiment bestaat uit binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten. Deze importeren zij rechtstreeks van de fabriek. Ze hebben een breed assortiment aan geraspte kaas, saladeblokjes, kaasstiften en geschaafde kaas.

Mozzarella
Medio 2013 ontstond het idee om in Venlo op ambachtelijke wijze buffel mozzarella te produceren. TEBBEN levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit en daarvoor zijn de juiste machines nodig. Ze lieten daarom originele Italiaanse machines installeren.. Het maken van ambachtelijke buffelmozzarella lijkt in eerste instantie gemakkelijk, maar blijkt een bijzonder ingewikkeld proces te zijn. Vakmanschap en hulp van derde was nodig om dit proces tot een succes te kunnen maken, en een succes is het zeker! Tebben heeft de buffel mozzarella in verschillende vormen en maten.