Salades en sauzen


Er staan 1001 verschillende soorten salades tot uw beschikking bij Deelen Verswaren. Veelal met uitgebreide recepturen voor een individuele “touch”. Of het nu voor groente- en fruit speciaalzaken, slagerijen of visspeciaalzaken is, voor iedereen hebben wij wat wils!

Wij hebben een verfrissende lijn in salades en saus van 50 gram tot 5 kilo verpakking. Deze zijn zo te gebruiken en hoeft u niks meer aan te doen.

Ook hebben wij  basissauzen en enkele basissalades voor bereiding van uw eigen saus en rauwkost salades die zonder toevoegingen zijn van smaak, kleur, houdbaarheid en gluten.

De diverse leveranciers zijn onder andere: KühlmannBonfaitLoomanBiezeHanselKingCuisineKleer.

Wij zorgen dat wij wisselende salades aanbieden die passend zijn voor het periode van het jaar. Op deze manier kunt u uw salades assortiment blijven wisselen en kunt u uw klanten ook steeds weer verrassen met nieuwe salades in uw toonbank of op tafel. De seizoensalades van Jebo bevatten vaak gratis gadgets die u kunt weggeven aan uw klant bij aankoop van 250 gram salade.

Ook sauzen voor maaltijden hebben wij ruim in ons assortiment. De sauzen van bijvoorbeeld de Watermolen die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn tevens allemaal glutenvrij!

En wat dacht u van consumentenflesjes met saus met uw eigen etiket? Wij hebben de mogelijkheid om sauzen te voorzien van uw eigen etiket. De sauzen van de Watermolen zitten in een knijpflesje van 265 ml en hierdoor een ideale verpakking voor uw consument. Hoe leuk is het om in uw winkel of zaak sauzen onder eigen naam te hebben staan?
Wij kunnen het etiket voor u ontwerpen.