KIP. in het bakkie

Onze heerlijk KIP. concept

Ons concept ‘KIP. in het bakkie’ zijn handige verpakkingen met hierin Hollandse kip in verschillende uitvoeringen. Het concept heeft een complete promotionele en frisse uitstraling. Alle producten zijn verwarmbaar in magnetron m.u.v. loempia`s (deze dienen in de oven of frituur verwarmd te worden) maar kunnen ook zachtjes opgewarmd worden in de pan. We hebben gekozen voor makkelijke en gangbare producten die bij iedereen in de smaak vallen. Ze kunnen als maaltijdcomponent gebruikt worden maar zijn ook erg lekker bij een borrel of op een tapasplank.

Op elke voorkant zit aan de bovenkant een frisse sticker met de naam van het product. Op de onderkant van elke verpakking zit een duidelijke sticker met productdeclaratie en T.H.T. Zo blijft het product mooi zichtbaar in de verpakking en is uw koeling niet gevuld met producten met te veel stickers.  De T.H.T. van de producten is 10 dagen bij aanlevering.

De KIP. in het bakkie producten kunnen overal geplaatst worden, mits het in een koeling is. Wij kunnen u tevens voorzien van diverse promotie materiaal zoals flyers en posters als u dit wenst.

Benieuwd of het KIP. in het bakkie concept in uw winkel past? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op