Over ons

Wij inspireren in de wereld van VERS

In een foodsector die zich razendsnel ontwikkeld is het lastig bij te houden welke nieuwe en innovatieve producten er allemaal ontstaan. Deelen Verswaren Unique zorgt dat u op de hoogte bent van nieuwe producten en u helpt met ontzorgen.

Onze buitendienst kent de markt door en door en beschikt hierdoor over de juiste kennis om uw van dienst te zijn. Tevens vinden wij persoonlijk contact en ondersteuning erg belangrijk. Wij adviseren bij uw assortiment en helpen waar nodig. Regelmatig bezoekt onze buitendienst u voor ondersteuning in de winkel of met producten en acties. U wordt via onze wekelijkse nieuwsbrief, telefonische verkoop, onze sociale media pagina’s en uiteraard persoonlijke e-mail op de hoogte gehouden.

Wij hebben zo’n 10.000 artikelen in het assortiment waardoor ‘one-stop-shopping’ tot de mogelijkheden behoren. Of dat het nu gaat om de basissauzen die u nodig hebt om een maaltijd of salade te maken, seizoensproducten of alles voor een schoonmaakplan voor de winkel of keuken, bij Deelen bent u aan het goede adres.

Wij hebben een ruim assortiment van diverse producten zoals pasta’s, sauzen, salades, maaltijden en verse vis, kip of vlees(waren). Door onze uitgebreide receptenbank kunt u ook genoeg variatie brengen in alle producten die wijn aanbieden zoals salades maar dan met een eigen twist. Tevens beschikken wij ook over een marketingafdeling waardoor u ook qua promotiemateriaal bij ons op het juiste adres zit. Deelen Verswaren heeft het allemaal!

Marketing
Marketing is tegenwoordig ook niet meer weg te denken in een modern ondernemerschap en wij hebben deze vaardigheid in huis om ook u hierbij vakkundig te helpen.

Ons pand
Wij zijn een dynamisch bedrijf opgericht in 1926 en leveren sinds die tijd al (uw) VERS. Wij zijn gevestigd in Gouda op het bedrijventerrein “Gouwestroom”. Het bedrijfspand aan de Edisonstraat voldoet ruimschoots aan de wettelijke en HACCP eisen die tegenwoordig aan een bedrijf worden gesteld en is up-to-date uitgevoerd. Om dit extra kracht bij te zetten hebben wij ook  het ISO22000 certificaat in bezit, wat wij als één van de eerste in Nederland hadden.

Wij hebben onder andere:

  • Klimaat, koeling en diepvries locaties
  • Demo keuken
  • Vakbekwame telefonische adviseurs
  • Mogelijkheid tot bestellen via internet
  • Marketing afdeling
  • Wagenpark waarvan onze vrachtwagens voorzien zijn van zonnepanelen

Maak gerust een afspraak met een van onze vers adviseurs als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden