Over ons

Wij inspireren in de wereld van VERS

In een foodsector die zich razendsnel ontwikkeld is het lastig bij te houden welke nieuwe en innovatieve producten er allemaal ontstaan. Bij Deelen Verswaren Unique zorgen we ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en innovaties, en dat we u ontzorgen waar nodig.

Onze buitendienst is doordrenkt van marktkennis en beschikt over de expertise om u op maat te bedienen. Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk contact en ondersteuning. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw assortiment en om waar nodig ondersteuning te bieden in uw winkel. Ze bezoeken u regelmatig voor persoonlijke ondersteuning en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en acties, via verschillende kanalen zoals onze wekelijkse nieuwsbrief, telefonische verkoop, sociale media en persoonlijke e-mails.

Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen bieden we het gemak van ‘one-stop-shopping’. Of u nu op zoek bent naar basissauzen om een salade of maaltijd  te maken, seizoensproducten of schoonmaakmiddelen voor uw winkel of keuken, bij Deelen vindt u alles onder één dak.

Ons uitgebreide assortiment omvat onder andere pasta’s, sauzen, salades, maaltijden, verse vis, kip en vlees(waren), verpakkingen, stickers en schoonmaakmiddelen. Door onze uitgebreide receptenbank kunt u ook genoeg variatie brengen in alle producten die wijn aanbieden zoals salades maar dan met een eigen twist. En met ondersteuning van onze marketingafdeling bieden we ook promotionele materialen aan om uw bedrijf te promoten

Marketing
En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook volledige ondersteuning van onze toegewijde marketingafdeling. Moderne marketing is essentieel in het hedendaagse ondernemerschap, en wij beschikken over de kennis om u hierbij te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar aantrekkelijke promotiematerialen om uw winkel te versieren, een mooie barbecue folder  of op maat gemaakt stickers, wij staan voor u klaar. Met onze expertise en creativiteit helpen we u om uw bedrijf te laten opvallen en uw klanten te blijven boeien.

Ons pand

Ons bedrijf, opgericht in 1926, is gevestigd in Gouda op het bedrijventerrein “Gouwestroom”. Ons pand aan de Edisonstraat voldoet aan alle wettelijke en HACCP-eisen en is voorzien van het ISO22000-certificaat, waarmee we één van de pioniers in Nederland zijn.

Met faciliteiten zoals klimaatgecontroleerde opslag, een demonstratiekeuken, deskundige telefonische adviseurs, online bestelmogelijkheden en een wagenpark met vrachtwagens voorzien van zonnepanelen, bieden wij u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle samenwerking.

Maak gerust een afspraak met een van onze versadviseurs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Samen kunnen we verkennen hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw doelen te bereiken!

Algemene voorwaarden