Glutenvrije producten

Inmiddels worden er al veel producten compleet glutenvrij gemaakt. We hebben een grote lijst leveranciers die producten glutenvrij maken of bereiden.

Sauzen en salades
We hebben een breed assortiment aan sauzen en salades waarvan een groot gedeelte ook glutenvrij is. Zo hoeft u niet te compenseren in smaak en kwaliteit om bijvoorbeeld een glutenvrij maaltijden of gerecht aan te bieden. Een voorbeeld hier van is De Watermolen.

De Watermolen
Leverancier De Watermolen heeft haar complete assortiment glutenvrij. De Watermolen biedt een assortiment aan dat is ontwikkeld voor de “food professional”. De basis voor dit assortiment is SMAAK in de breedste betekenis van het woord. Dus van de exquise gerechten van de sterrenkok tot en met de veelal gewaardeerde gerechten van moeders en oma’s, en dat geheel glutenvrij!

Brood
Ook hebben onze broodleveranciers  naast hun standaard assortiment ook een groot gedeelte van hun assortiment glutenvrij gemaakt. Tevens zijn deze broodjes ook apart verpakt om kruisbesmetting te voorkomen. Een voorbeeld hier is Bussing brood.


Bussing brood
De liefde voor brod gaat verder bij Bussing dan alleen aandacht voor product en proces. Vanzelfsprekend hebben ze vanuit hun vakmanschapeen scherp oog voor de allerbeste ingrediënten. Met de techniek van vandaag garanderen ze continue kwaliteit op absoluut topniveau. Maar de kennis en het gevoel voor de perfecte smaak is een erfenis van de generaties Bussing bakkers die ze voorgingen. Al 4 generaties bakt Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.

Benieuwd welke producten wij glutenvrij kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op