Certificaten

Deelen Verswaren heeft een ISO22000 certificaat

In 2015 is Deelen Verswaren veranderd van HACCP/ISO22000 certificerings-instantie. Waar voorheen ons kwaliteitsysteem werd getoetst en gecertificeerd door TNO/TUV is nu voor andere instantie gekozen. Deelen Verswaren is opnieuw ISO22000 gecertificeerd door DNV GL Business Assurance (www.dnvba.com).

Voorheen hadden wij 2 systemen voor de voedselveiligheid namelijk HACCP en ISO22000. Nagenoeg waren deze systemen op een paar klein aanpassingen na gelijk aan elkaar.
Ons vertrouwde HACCP is inmiddels helemaal opgegaan in ISO22000 zodat wij nu nog maar één certificaat nodig hebben. Het ISO22000 is de internationale standaard voor voedselveiligheid en systeemmanagement. Met dit systeem bent u gegarandeerd van leveringen door Deelen Verswaren volgens de hoogste internationale eisen.

Het ISO22000 certificaat is geldig tot 30 maart 2027 en is hieronder te downloaden.

Download ons ISO22000 certificaat

Skal Bio Controle

Deelen Verswaren is trots op het bezit van het ‘SKAL Bio Certificaat’. Dit certificaat is essentieel voor elk bedrijf dat biologische producten verhandelt. Het garandeert dat zowel wij als eventuele tussenhandelaars en producenten gecertificeerd zijn voor de verkoop van biologische producten. Bovendien moeten ook bedrijven die biologische grondstoffen, halffabricaten of eindproducten opslaan, hiervoor gecertificeerd zijn..

Het Skal Bio certificaat is geldig tot 31 december 2024 en is hieronder te downloaden.

Download ons SKAL Bio Certificaat