Frisdrank, sappen en water

Verse smoothies
Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen & smoothies in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Schulp sappen
Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard.

34-ASSORTIMENT-AMBACHTELIJKDe liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.

Sinds het jaar 2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Op de locatie waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers, worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulp sappen.

Inmiddels is het ‘gezonde genieten’ van de Schulp vruchtensappen ook mogelijk in biologische smaakvarianten. Daarnaast in verschillende inhoudsmaten, zoals 0,75 literfles, 0,2 literfles, maar ook in de handige Schulp SapTap (grootverpakking 5 liter).