Verpakkingen en stickers

Zonder overdrijven kunnen wij zeggen dat wij ook specialist zijn op het gebied van verpakkingen. Dit verkoop ondersteunende materiaal is bij ons ruim aanwezig want vandaag de dag is ook het uiterlijk van de verpakking erg belangrijk.  De keuze is reuze en tevens voor verpakking op naam hebben wij een groot assortiment, er is veel bij ons mogelijk. Neem hiervoor contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Ook hebben wij inmiddels een zeer uitgebreide stickerlijn. Deze stickers worden door ons zelf ontworpen dus geen andere groothandel zal deze in het assortiment hebben waardoor u Unique stickers in huis heeft! Wij hebben ze van klein formaat tot de populaire en handige banderollen. Stickers voor speciale seizoen hebben wij ook, denk bijvoorbeeld aan prachtige stickers voor de Kerstperiode of handige stickers voor Asperge producten of voor Moeder- of vaderdag.

En wilt u liever stickers laten ontwerpen onder eigen naam? Dat is ook geen probleem, wij lever ook stickers op maat gemaakt. Neem hiervoor contact op met onze marketingafdeling.

Neem contact met ons op