Doelgroep

Slagerijen

Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van slagerijen staan wij klaar om onze slager-relaties te ondersteunen. Of het nu gaat om het optimaliseren van toonbanken, het adviseren over de juiste selectie van verse producten, of het delen van recepten voor de meest smaakvolle salades, wij hebben de knowhow om u te helpen. Bovendien zijn wij altijd paraat om samen met u creatieve thematische acties op te zetten die uw klanten telkens weer verrassen. Of het nu gaat om een speciale BBQ-promotie of een onvergetelijke kerstactie, wij denken graag met u mee en zorgen voor promotionele materialen die echt indruk maken. U kunt op ons rekenen voor deskundig advies en ondersteuning op maat, zodat u als slager kunt blijven uitblinken en uw klanten keer op keer kunt verwennen met unieke en onvergetelijke ervaringen.

AGF Speciaal zaken

Van huis u Deelen Verswaren dé leverancier voor AGF speciaalzaken. De dagen waarin AGF speciaalzaken alleen bekend stonden om de verkoop van aardappelen, groenten en fruit liggen ver achter ons. Tegenwoordig onderscheiden moderne AGF speciaalzaken zich door een uitgebreid assortiment aan verse en complete maaltijden en salades aan te bieden. Deze nieuwe benadering zorgt ervoor dat de snelle hap nog steeds snel is, maar tegelijkertijd ook gezond. Met onze uitgebreide ervaring staan we klaar om u hierin deskundig te adviseren en indien nodig te voorzien van passend promotie en marketingmateriaal.

Visspeciaalzaken

Tegenwoordig bieden visspeciaalzaken veel meer dan alleen verse vis aan. Deelen Verswaren heeft hier slim op ingespeeld door een breed scala aan verse producten te leveren aan visspeciaalzaken. Of het nu gaat om smakelijke maaltijden zoals paella of quiches met vis, Deelen Verswaren heeft het allemaal in huis. Bovendien is de Ravigottesaus en Cocktailsaus die u vaak aantreft bij visspeciaalzaken ook afkomstig van Deelen Verswaren

Poelier speciaalzaken

Deelen Verswaren levert aan de poelier- speciaalzaken diverse smakelijke kipproducten en maaltijden met kip maaltijden die passen bij de kipproducten. En denk ook aan de marinades voor de kip en passende sauzen.

Deelen Verswaren voorziet poelierspeciaalzaken van een gevarieerd assortiment aan smakelijke kipproducten en maaltijden die perfect aansluiten bij het aanbod van kip. Denk hierbij aan een uitgebreide selectie van maaltijden maar marinades voor kip en bijpassende sauzen, die de smaak van de kipgerechten naar een hoger niveau tillen.

Supermarkten

Deelen Verswaren voorziet niet alleen diverse grote supermarktketens, maar ook de lokale buurtsupers van hoogwaardige producten. Naast het standaardassortiment, merken we dat supermarkten steeds vaker op zoek zijn naar unieke producten die hen onderscheiden van de massa. Wij bieden een breed scala aan originele producten die niet in elke supermarkt te vinden zijn. Met ons assortiment kunnen supermarkten zich op een unieke manier profileren en zich zo onderscheiden van hun concurrenten.

“Out of Home”

Deelen Verswaren is de betrouwbare leverancier voor grote “Out of Home” instellingen. Of het nu gaat om precies op maat gemaakte menu’s voor grote groepen gasten, aangepaste maaltijden voor sporters, of het verzorgen van voeding voor het aanwezige publiek bij sportevenementen, bij Deelen Verswaren draaien we onze hand er niet voor om. We begrijpen de complexiteit van het bedienen van grote aantallen mensen en bieden flexibele oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke situatie.

Sportkantines

Speciaal voor de sportkantines hebben wij een gescreend assortiment, wat bestaat uit een groot assortiment aan producten die handig en onmisbaar zijn in sportkantines.