Doelgroep

Slagerijen

Met onze ruime ervaring en knowhow van slagerijen zijn wij onze slager-relaties graag van dienst. Of het nu advies voor het inrichten van toonbanken, het adviseren van de verswaren welke gebruikt gaan worden of recepturen voor de lekkerste salades, wij weten er alles van. Ook weten wij altijd een leuke thema actie voor de slager op touw te zetten. Met speciale thema acties verrast de slager zijn consument keer op keer en daar denken wij graag in mee. En als slager op zoek naar een mooie BBQ folder of kerst folder die echt indruk maakt? Ook dat doen wij!

AGF Speciaal zaken

Van huis uit is Deelen Verswaren de leverancier voor de AGF speciaalzaken. De tijd dat AGF speciaalzaken alleen aardappelen, groente en fruit leverden is inmiddels lang verleden tijd. De huidige AGF speciaalzaak onderscheidt zich door bijvoorbeeld een ruim assortiment aan verse en complete maaltijden en salades te leveren. De snelle hap blijft hierdoor wel een snelle hap maar is toch gezond. Uiteraard kunnen wij u met onze ruime ervaring hier goed in adviseren en eventueel voorzien van passend promotiemateriaal.

Visspeciaalzaken

Visspeciaalzaken leveren tegenwoordig veel meer dan vis alleen. Deelen Verswaren is hierop ingesprongen en voorzien de visspeciaalzaken van allerlei versproducten. Of het nu maaltijden zijn zoals een paella of quiches met vis, Deelen Verswaren levert het allemaal. Vaak is ook de Ravigottesaus en Cocktailsaus van Deelen Verswaren afkomstig.

Poelier speciaalzaken

Deelen Verswaren levert aan de poelier- speciaalzaken diverse smakelijke kipproducten en maaltijden met kip maaltijden die passen bij de kipproducten. En denk ook aan de marinades voor de kip en passende sauzen.

Supermarkten

Deelen Verswaren levert aan diverse supermarkt ketens maar ook de buurtsupers worden niet vergeten. Denk hierbij aan het standaardassortiment maar supermarkten zijn ook steeds vaker op zoek naar originele producten die niet in elke supermarkt liggen. Vaak kunnen wij leuke en originele producten leveren waarmee supermarkten zich kunnen onderscheiden van hun collega supermarkten.

“Out of Home”

Deelen Verswaren levert aan grote “Out of Home” instellingen. Precies op maat gemaakte menu’s voor grote aantallen eters is geen probleem voor Deelen Verswaren. En denk ook aan aangepaste maaltijden voor sporters of het aanwezige publiek bij sportevenementen, dit allemaal is ook bij ons mogelijk.

Sportkantines

Speciaal voor de sportkantines hebben wij een gescreend assortiment, wat bestaat uit een groot assortiment aan producten die handig en onmisbaar zijn in sportkantines.