Biologisch

Biologische en verantwoorde producten worden steeds belangrijker en hier is steeds meer vraag naar. Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan strenge wettelijke voorschriften voldoet. Zo zijn biologische producten altijd geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Biologisch vlees is vlees van dieren die volop de ruimte hebben, biologisch voer eten, niet opgejaagd worden in hun groei en pas medicijnen krijgen wanneer dat echt nodig is. Kortom, vlees van dieren die zich op een natuurlijke manier kunnen gedragen.

Vanwege de toenemende vraag naar verantwoorde en biologische producten heeft Schulp een compleet assortiment biologische vruchtensappen. Net als de gangbare sappen van Schulp zijn ook deze varianten zonder toegevoegde suikers, geur-, kleur- of smaakstoffen. 100% fruit zo in de fles, maar dan van biologisch fruit. Schulp Vruchtensappen perst alleen vruchtensappen uit vers fruit en werkt dus niet met concentraten!

Benieuwd welke biologische producten wij nog meer hebben in het assortiment? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op